Studio MARUSKA Studio MARUSKA Studio MARUSKA Studio MARUSKA Studio MARUSKA

Budite deo lepote. Dobro došli u Studio MARUŠKA.

Vrhunski kvalitet najfinije italijanske svile, slikani unikatni motivi i jedinstvena ručna završna obrada, učinili su Marušku liderom u oblasti modnih detalja na srpskom i evropskom tržištu. Danas je to sinonim elegancije i stila, koji na jedinstven način ujedinjuje modu i umetnost.

© CopyRight Studio MARUŠKA. All Rights reserved.

Nasi proizvodi

Pogledajte proizvode iz naše aktuelne kolekcije...

Novosti

Najnovije vesti iz našeg studija.

Maruška na Serbia EXPO Milano 2015
Studio MARUSKA

Maruška na Serbia EXPO Milano 2015

Prikaz uspešne saradnje dva vrhunska srpska proizvođača. Maruška i Aleksandrović su zajedno kreirali jedan od ekskluzivnih poklona Paviljona R. Srbije na EXPO Milano 2015.

...

Nemačko-francuska televizija posetila Studio Maruška
Studio MARUSKA

Nemačko-francuska televizija posetila Studio Maruška

Na nedavno održanom međunarodnom Sajmu turizma u Berlinu pored ponude čačanskoj kraja, predstavljena je ešarpa sa likom Belog anđela, Maruške iz Čačka. To je bio dovoljan razlog da se televizijska ekipa iz Nemačke uputi u Srbiju i snimi film o tradiciji, umetnosti, modi i Maruški.

...

Maruška na Svetskoj izložbi EXPO Milano 2015
Studio MARUSKA

Maruška na Svetskoj izložbi EXPO Milano 2015

Studio Maruška u partnerstvu sa Vinarijom Aleksanrović predstavlja se na Svetskoj izložbi EXPO Milano 2015. Aleksandrović  vino posebne recepture kaljevske porodice i Maruškini jedinsveni modni detalji spoj su koji odiše posebnošću i luksuzom. Osetite ukus, miris  i dodir lepote, elegancije i tradicije u zvaničnom poklonu Re...

Klijenti

Klijenti koji su nam ukazali poverenje.