Studio MARUSKA Studio MARUSKA Studio MARUSKA

Budite deo lepote. Dobro došli u Studio MARUŠKA.

Vrhunski kvalitet najfinije italijanske svile, slikani unikatni motivi i jedinstvena ručna završna obrada, učinili su Marušku liderom u oblasti modnih detalja na srpskom i evropskom tržištu. Danas je to sinonim elegancije i stila, koji na jedinstven način ujedinjuje modu i umetnost.

© CopyRight Studio MARUŠKA. All Rights reserved.

 

Nasi proizvodi

Pogledajte proizvode iz naše aktuelne kolekcije...

Novosti

Najnovije vesti iz našeg studija.

Svilena marama šik detalj
Studio MARUSKA

Svilena marama šik detalj

Svilene marame nezaobilazni su modni detalj koji je ove sezone osvojio  gotovo sve pripadnice lepšeg pola. Život plus preporučuje nove kolekcije koje najobičnijoj odevnoj kombinaciji mogu dati notu prefinjenog francuskog šika. 

...

Maruškine kreacije blistale u Riju
Studio MARUSKA

Maruškine kreacije blistale u Riju

’’Sve je počelo vizijom umetnice, koja je uspela da od male porodične firme “Studio Maruška” napravi prepoznatljiv srpski brend.’’..... ’’Iz njenog ateljea u svet odlaze i ručno šivene kravate od najkvalitetnijih italijanskih materijala. Godišnje proizvede više od 20.000 marama, ešarpi i kravata, a svakodnevno n...

Studio Maruška i Dan državnosti Švajcarske
Studio MARUSKA

Studio Maruška i Dan državnosti Švajcarske

Povodom Dana Državnosti Švajcarske Studio Maruška je predstavila posebnu ešarpu koja je napravljena po dizajnu čuvenog Švajcarskog dizajnera. Jean Tinguely je dizajn osmislio na 700 dan državnosti Švajcarske (1291 -1991). Pored te ešarpe predstavljena je i zvanična marama Olipijskog komiteta Srbije.

...

Klijenti

Klijenti koji su nam ukazali poverenje.