Studio MARUSKA Studio MARUSKA Studio MARUSKA

Budite deo lepote. Dobro došli u Studio MARUŠKA.

Vrhunski kvalitet najfinije italijanske svile, slikani unikatni motivi i jedinstvena ručna završna obrada, učinili su Marušku liderom u oblasti modnih detalja na srpskom i evropskom tržištu. Danas je to sinonim elegancije i stila, koji na jedinstven način ujedinjuje modu i umetnost.

© CopyRight Studio MARUŠKA. All Rights reserved.

 

Nasi proizvodi

Pogledajte proizvode iz naše aktuelne kolekcije...

Novosti

Najnovije vesti iz našeg studija.

Studio Maruška i Dan državnosti Švajcarske
Studio MARUSKA

Studio Maruška i Dan državnosti Švajcarske

Povodom Dana Državnosti Švajcarske Studio Maruška je predstavila posebnu ešarpu koja je napravljena po dizajnu čuvenog Švajcarskog dizajnera. Jean Tinguely je dizajn osmislio na 700 dan državnosti Švajcarske (1291 -1991). Pored te ešarpe predstavljena je i zvanična marama Olipijskog komiteta Srbije.

...

Studio Maruška marame za Air Serbia
Studio MARUSKA

Studio Maruška marame za Air Serbia

Francuski časopis Marie France je 2015.godine objavio listu deset najboljih uniformi kabinskog osoblja svetskih avio-kompanija, na kojoj se na drugom mestu nalaze uniforme koje nosi osoblje kompanije Air Serbia! U obrazloženju tog časopisa navedeno je da je "Stjuardese Air Serbia nose teget kostime sa odgovarajućim kapama i brendir...

Zvanična kravata i marama Olimpijskog Komiteta Srbije
Studio MARUSKA

Zvanična kravata i marama Olimpijskog Komiteta Srbije

Zvanična kravata i marama Olimpijskog Komiteta Srbije izrađene su za reprezentaciju Srbije u preduzeću Studio Maruška, koje je  partner je OKS  od Londona di Ria. S ponosom, u Rio!

...

Klijenti

Klijenti koji su nam ukazali poverenje.